Koronavirus

Her finner du siste informasjon om koronaviruset, tiltak vi gjør i kommunen og hva dette har å si for deg.

Gå til temaside om koronaviruset

Vi har lansert ny nettside, men mangler en del innhold
Nettsiden oppdateres fortløpende. Ta kontakt hvis det er noe du ikke finner.

Forlengelse av vedtak om stengte skoler og barnehager

Klikk for stort bilde

Regjeringen har den 24.03.20 vedtatt å videreføre stengningsvedtaket for skoler- og barnehager.

Dette innebærer at tiltakene for å hindre spredning av koronaviruset forlenges fra den 26.03.20 og frem til den 13.04.20 – og innebærer at de tiltakene som ble iverksatt den 12.03.20 videreføres.

I løpet av de nærmeste dagene vil det foreligge detaljert informasjon om de mindre justeringene som er foretatt i vedtak av 24.03.20.

For skoler og barnehager innebærer vedtaket at alle landets skoler vil være stengt frem til over påske. Unntak fra bestemmelsene vil videreføres på samme måte som tidligere.

Vedtaket skal tas opp til ny vurdering før den 13.04 – slik at skoler og barnehager skal få beskjed om eventuell forlengelse av vedtaket utover den 13.04. Informasjon om dette vil kommunen sende ut på et senere tidspunkt.