Koronavirus

Her finner du siste informasjon om koronaviruset, tiltak vi gjør i kommunen og hva dette har å si for deg.

Gå til temaside om koronaviruset

Nettsiden oppdateres fortløpende. Ta kontakt hvis det er noe du ikke finner.

Friluftsskole sommeren 2020

Det blir friluftsskole i sommerferien i år også!

Friluftskolen er et fritidstilbud i sommerferien for barn og ungdom som går i 1-7 klasse.

På grunn av koronapandemien blir det ikke overnatting på årets friluftsskoler, så på alle skoler blir det oppmøte kl. 0900 og henting kl. 1500.

I Hattfjelldal arrangereres det fire dager med ulike aktiviteter fra mandag-torsdag.

Et annet «koronatiltak» er at deltakerne i år må ha med all mat selv, det vil ikke bli lagt opp til noen felles matlaging.

Oppmøtested Hattfjelldal oppvekstsenter kl. 0900 og henting Hattfjelldal oppvekstsenter kl. 1500.

Aktivitetene på friluftskolene handler om grunnleggende friluftsliv som eksempelvis kart og kompass, bruk av kniv, sag og øks, bålfyring og bålvett, allemannsretten , leirliv,  bruk av naturens ressurser, bygging av naturleikeplass og det å trives ute i skog og mark.

Deltagerne må møte opp i klær etter vær, ha gode sko på, en sekk med mat, kald/varm drikke, skifteklær. Hvis det er sol ønsker vi at deltagerne kommer ferdig smurt på morgenen og har med seg egen solkrem.

For mere informasjon og påmelding gå inn på; www.deltager.no
søkeord «Polarsirkelen Friluftsråd».