Koronavirus

Her finner du siste informasjon om koronaviruset, tiltak vi gjør i kommunen og hva dette har å si for deg.

Gå til temaside om koronaviruset

Nettsiden oppdateres fortløpende. Ta kontakt hvis det er noe du ikke finner.

Gjenåpning av Hattfjelldalshallen

Klikk for stort bildeHattfjelldalshallen åpnes opp for bruk iht. disponeringsplanen 2019/2020.

Ansvarlig for hver enkelt gruppe skal påse at alle overholder retningslinjene iht. veilederen fra myndighetene.

Det er satt ut antibac-dispensere ved inn/utgang av idrettshallen, samt ved utstyrslageret. I tillegg er det satt ut rengjøringsutstyr for renhold av benyttett utstyr i utstyrslageret.

Det skal tørkes over brukt utstyr, samt berøringsflater, før og etter aktivitet.

I dialog med kommuneoverlegen, gjelder også følgende ved bruk av idrettshall:
Det SKAL føres reg.liste på alle som benytter idrettshallen, også i skoletiden. Dette pga. mulighet for sporing i etterkant av en evnt. registrert smitte.
Lister oppbevares i min. 10 dager.

Dette ansvaret pålegges leder for aktiviteten.

GARDEROBER, DUSJANLEGG, SAMT TRIMROM VIL FORTSATT VÆRE STENGT!

TOA I 2. ETG. VIL VÆRE TILGJENGELIG MED UTPLASSERT UTSTYR FOR RENHOLD/DESINFEKSJON.

HUSK AVSTANDSREGLER, HÅNDHYGIENE OG RENHOLD AV UTSTYR!

Vi håper at alle er sitt ansvar bevisst, og overholder disse retningslinjene.