Koronaviruset

Temaside om koronaviruset
Det er ingen lokale karantenebestemmelser i Hattfjelldal kommune.

ICDP foreldreveiledningsgrupper i Hattfjelldal

Klikk for stort bilde 

Med forbehold om endrede smittevernregler vil vi  i januar videreføre tilbudet med ICDP foreldreveiledningsgrupper i Hattfjelldal.

ICDP (International Child Development Program) er et foreldreveiledningsprogram som passer for både de som vil lære mer om seg selv som forelder, barnet sitt og hvordan man gjensidig påvirker hverandre.  Veiledningen er relevant for alle foreldre.

Alle opplever utfordringer knyttet til det å være foreldre. I veiledningen kan man dele erfaringer og opplevelser og utvikle seg gjennom det. Erfaringsmessig er ICDP et veiledningsprogram som både styrker foreldrekompetansen, styrker samspillet mellom foreldre/barnet, samt bidrar til økt trivsel for barnet.

Det vil bli en mammagruppe og en pappagruppe slik at begge har mulighet til å delta. Gruppetreffene vil ikke bli på samme dager.

Veiledningen vil foregå over 6 kvelder. Planlagt oppstart vil bli ca uke 4. Gruppeveiledningen er et samarbeid mellom helsestasjon og barneverntjenesten og vil ledes av Heidrun, Tora, Mette og Stine

Høres dette ut til å være noe for deg/dere? Ta gjerne kontakt med helsestasjonen hvis du ønsker mer info.

Påmeldingsfrist: 15.januar til tlf. 97615873 (helsesykepleier)