Noen trenger akkurat deg!

Ella er 5 år og veldig sliten, også har hun har ofte vondt i magen, men det er det ingen som vet...

Ella har så mye hun må passe på hjemme.
Om morgenen må hun ta opp lillebror og gi ham frokost, og så må hun trøste og holde ham når han er redd. Han er ofte redd. Pappa har så mye sinne i seg, spesielt når det lukter rart av ham, da blir han så sint på mamma. Han slår henne. Etterpå må Ella trøste mamma også, og sette på plaster og blåse der det gjør vondt.
Det er så mye jobb med å være storesøster.
Når pappa er ute er det fint å være Ella. Da ler mamma, og de leker prinsesseleker. Ella får neglelakk, steller håret til mamma og pjusker henne på ryggen, så ser de film og spiser popcorn.
Alt hadde vært helt fint, hvis hun ikke hadde hatt så vondt i hodet, eller hvis noen kunne hjelpe henne å passe lillebror…og mamma. Hun er så sliten.

Dette er ikke en sann historie, men det kunne det vært.
Ella finnes der ute, det gjør også lillebroren og mammaen. Det finnes flere av dem, med lignende eller andre historier.
Noen ganger trenger foreldre tid og rom for å hjelpe seg selv. Andre ganger er det ingen tid eller rom i hele verden som hjelper. Derfor trenger vi fosterhjem. Hjem som kan hjelpe barna til å hvile, finne trygghet og kjærlighet. Hjem som kan hjelpe foreldre til å rette opp i ting. Og noen ganger hjem som kan være for-bestandig-hjem.

Tror du at du har du et slikt hjem?
Har du hjerterom, husrom og overskudd til ei som Ella, eller noen andre som trenger det, en kortere eller lengre periode?
Da vil vi gjerne snakke med deg, helt uforpliktende. Så finner vi ut sammen om dette er noe for deg, og om nettopp du kan gjøre en forskjell.

 Vi starter opp nytt fosterhjemskurs i februar 2022. Ta kontakt med oss, så får du vite mer.

Send en melding fra FB-siden vår https://www.facebook.com/Fosterhjem-Helgeland-232202897433133 eller til et av disse tlf.nr.: 
95253601 
95254177
95254241