Hattfjelldal kommune har ledig stilling som HR rådgiver for snarlig tiltredelse

Om stillingen:

Vi søker en ansvarsbevisst og lojal medarbeider som er utviklingsorientert og liker å skape gode resultater. Du arbeider både selvstendig men også godt i team, er trygg i møte med ledere, medarbeidere og tillitsvalgte. Du har gode relasjons-, samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter. Stillingen er organisert i Kommune-direktørens stab og rapporterer til Kommunedirektøren.

HR rådgiver har ansvar for å bistå arbeidsgiver i alle ledd i hele kommunen.  HR rådgiveren forventes å være en pådriver og initiativtaker til fornyelse og utvikling av kommuneorganisasjonen, med fokus på HR området på en slik måte at det fremhever Hattfjelldal kommune som en attraktiv og god arbeidsgiver.

Søknadsfrist er den 03.06.2024

Anne Haugberg

Arbeidsoppgaver:

HR rådgiver skal sikre

• Nødvendig dokumentasjon, rutiner og prosesser innen HR feltet.
  • Støtte til ledere på alle nivå i utøvelse av arbeidsgiverrollen og –ansvaret.
  • Å utvikle effektive og gode systemer og prosesser innenfor eget fag- og ansvarsområde.
  • Administrative oppgaver som saksbehandling, utvikling og vedlikehold av prosedyrer og strategier innenfor ansvarsområdet.

Andre oppgaver innenfor HR området vil kunne tillegges stillingen avhengig av den ansattes kompetanse.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Formell kompetanse

• Høyere utdanning fortrinnsvis innen HR området. Relevant erfaring kan veie opp for manglende formell utdannelse.
  • Kompetanse og erfaring innen arbeidsrett er en fordel.
  • God digital kompetanse.
  • Meget god muntlig og skriftlig framstillingsevne.
  • Andre utdanninger kan være aktuelle kombinert med relevant erfaring.

Ønsket erfaring

• Erfaring fra offentlig sektor.
  • Erfaring med og interesse for partssamarbeid og samspill med tillitsvalgte og vernetjeneste.
  • Erfaring med relevant lov- og avtalerett.
  • Erfaring med saksbehandling.

Andre kvalifikasjonskrav

• Meget god rolleforståelse.
  • God organisasjonsforståelse og evne til å utvikle en god og inkluderende organisasjonskultur.

Personlige egenskaper

• Høy grad av gjennomføringsevne og evne til å jobbe systematisk, grundig og strukturert.
  • Høy grad av etterrettelighet og ansvarsbevissthet.
  • Serviceinnstilt og har en positiv holdning.
  •  Lojalitet og personlig egnethet for stillingen vil tillegges særlig vekt.

• Hjelp med å skaffe bolig.
  • Gode låne- og pensjonsordninger gjennom KLP.
  • Fri gruppelivs- og ulykkesforsikring.
  • Fokus på kontinuerlig forbedring og medarbeiderskap.
  • Lønn etter avtale.

Vi ønsker et arbeidsmiljø preget av mangfold, og at våre ansatte skal gjenspeile befolkningen for øvrig. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, eller minoritetsbakgrunn. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Nærmere opplysninger om stillingens ansvar- og arbeidsområde fås hos ved henvendelse til Kommunedirektør Asbjørn Engum på tlf. 75 18 48 05 / 90 04 64 00 eller på e-post Asbjorn.Engum@hattfjelldal.kommune.no.

Send søknad og cv elektronisk via våre hjemmesider www.hattfjelldal.kommune.no
innen 03.06.2024

Opplev HattfjelldalOpplev Hattfjelldal