Beskrivelse av enheten:
Kjøkkenet er plassert i enhet for institusjonstjenester, som er en heldøgns bemannet institusjon med langtidsplasser, korttidsplasser og avlastningsplasser, i tillegg til kjøkkenet. Kjøkkenet er ansvarlig for tilberedelse av mat til beboerne i institusjon, samt middag til hjemmeboende.
Ansvars- og arbeidsoppgaver:
- Medansvar for å utvikle kvalitet og service i pasienttilbudet.
- Bidrar positivt som en miljøskaper rundt måltidet som en aktivitet i hverdagen
- Bistå med bestilling av varer.
- Direkte kontakt med leverandører
- Samarbeid med ulike samarbeidsparter
- Bistå i forhold til IK-mat og kvalitetssikring
- Delta aktivt i produksjonen
Ønskede kvalifikasjoner:
- Fagbrev som institusjonskokk.
- Har erfaring fra storkjøkkendrift
- Er positiv, idérik, utviklingsorientert og strukturert
- Er serviceorientert og setter store krav til faglig kvalitet
- Setter kunden i fokus
- Er løsningsorientert og ikke redd for "å brette opp armene" når det trengs
- Kan være med å motivere og skape en trivelig og utviklingsorientert arbeidsplass for seg selv og sine kollegaer.
- Det kreves kunnskaper i norsk språk, muntlig og skriftlig, på B2-nivå
Vi er behjelpelig med å skaffe:
- Kommunal bolig
- Barnehageplass
Andre opplysninger:
Det gjøres oppmerksom på at personlig egnethet vil bli vesentlig vektlagt ved tilsetting. Ansettelse skjer på ordinære kommunale ansettelsesvilkår, herunder medlemskap i offentlig tjenestepensjonsordning.
Alle søkere tas med på offentlig søkerliste, jf. offentleglova § 3 jf. § 25. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra den, må begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres.
Vi er behjelpelig med å skaffe bolig.
Søknadsfrist: 18.04.2021
Send søknad med CV
Bekreftede kopier av vitnemål og attester bes fremlagt ved et intervju.