Vil DU bli vår neste fysioterapeut?

Skisport med fjellet Hatten i bakrunnen - Klikk for stort bilde Eli Miriam Brøndbo Vi har ledig en fast 100% kombinert stilling som kommunefysioterapeut, frisklivskoordinator og habilitering-/rehabilitering for snarlig tiltredelse.

P.t. er stillingen delt slik: 60 % som kommunefysioterapeut og 40% som deles mellom friskliv/habilitering/rehabilitering m.m.

Du har interesse for barne- og ungdomsfysioterapi, er opptatt av tverrfaglig arbeid og ser det som en stor fordel å få jobbe med flere ulike pasientgrupper utfra ulike perspektiv. Det er en fordel om du har relevant arbeidserfaring, men vi oppfordrer også deg som er nyutdannet til å søke.

Med stor bredde og variasjon i oppgavene vil du få en god faglig utvikling. Som arbeidstaker hos oss vil du kunne få støtte til masterutdanning. Tjenesten utøves i nyoppussede lokaler hvor pasienter og faget står i fokus, samtidig som latteren sitter løst hos dine kollegaer.  Blir du vår nye kollega?

Ønsker du å vite mer om Hattfjelldal og/eller helsetjenestene våre, se her: www.velghattfjelldal.no, www.fjelliv65.no og https://hattfjelldal.kommune.no/tjenester/helse-og-omsorg/helsetjenester/

Ansvars- og arbeidsområde:

• Barne- og ungdomsfysioterapi
  • Fysioterapioppgaver rettet mot pasientene på sykehjemmet
  • Koordinering og oppfølging av brukere innenfor friskliv og habilitering-/rehabilitering
  • Utarbeidelse av handlingsplaner og oppfølging av eventuelle prosjekt

Vi tilbyr:

• Varierte og spennende arbeidsoppgaver
  • Godt fagmiljø
  • Godt arbeidsmiljø
  • Lønn ihht. HTA med minimum 10 års ansiennitet + lokalt tillegg på kr. 21.000,- pr. år
  • Dekning av flytteutgifter

Kvalifikasjonskrav:

Du må ha:

• Norsk autorisasjon som fysioterapeut eller norsk lisens som fysioterapeut
  • Gode kunnskaper i norsk språk, både muntlig og skriftlig
  • Førerkort kl. B
  • Gode kommunikasjonsevner

Ønskelig at du:

• Har interesse og erfaring fra gruppetrening, frisklivs og habilitering-/rehabiliteringsarbeid
  • Disponerer egen bil, men ikke et krav

Vi gjør oppmerksom på at personlig egnethet vil bli vesentlig vektlagt ved tilsetting. Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Vi er behjelpelig med å skaffe:

• Kommunal bolig
  • Barnehageplass
  • Arbeid til samboer/ektefelle

Den som ansettes i stillingen plikter å levere gyldig politiattest utstedt i medhold av helse- og omsorgstjenesteloven § 5-4. Politiattest skal ikke legges med søknaden.

Ansettelse skjer på de vilkår som fremgår av lover og avtaler.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til kommuneoverlege Britt B. Petersen på tlf. 47 63 86 76
eller på e-post: britt.inger.blaunfeldt.petersen@hattfjelldal.kommune.no.

Send søknad med CV

Utenlandske søkere kan sende manuell søknad til post@hattfjelldal.kommune.no.

Søknadsfrist: 04.12.2022.

Bekreftede kopier av vitnemål og attester bes fremlagt ved et intervju.

Opplev HattfjelldalOpplev Hattfjelldal

Brosjyre 2021Brosjyre Hattfjelldal kommune 2021