Middagsombringing

Hjemmeboende som ikke klarer å lage middag selv kan få middagsombringing.

Middagene som kommunen tilbyr tilberedes på sykehjemmets kjøkken og leveres avkjølt inntil to ganger per uke. Du som søker kan selv velge hvor mange dager i uken du ønsker middag.

Dessverre er ikke tilbudet i hele kommunen, noe som tilsier at det ikke er middagsombringing i Susendal og Varntresk.

Maten leveres ferdig porsjonert, men må varmes i mikrobølgeovn i emballasjen før tilberedning på tallerken. Middagen er laget slik at den blir best når den varmes i mikrobølgeovn.

MENY

Det serveres kjøtt tre dager i uka og fisk tre dager i uka. Lørdager serveres det grøt. Alle dager unntatt lørdager serveres med dessert.

Kjøkkenet lager variert kost ut fra nasjonale retningslinjer. Er det behov for energiberiket kost er også dette mulig å få til.

Maten tilberedes ut fra mattilsynets regler med kok- og kjølprinsipp for maksimal holdbarhet og næringsinnhold.

Det er viktig at du opplyser om eventuelle allergier eller intoleranse for mat.

Søk om middagsombringing

AVBESTILLING

Ønsker du å avbestille eller avslutte middagsombringing vil det gå inntil 14 dager fra du har gitt beskjed til leveringen avsluttes. Unntaket er ved eventuell sykehusinnleggelse. Leveringen vil da opphøre umiddelbart, og du vil da kun bli fakturert for de middager som allerede er levert til deg.

Ønsker du å avbestille tar du kontakt med tildelingskontoret.

HVA MÅ DU BETALE?

Du må betale en fast pris hver middag. Se pris. (PDF, 2 MB)

Lissiekontovre/Tildelingskontoret
E-post
Telefon 75 18 48 69