Det beste du kan gjøre som forelder er å snakke med barna, både om hva de har fått med seg og om hva de er redde for.

Beboere på sykehjem vil få tilbud om ny oppfriskningsdose i uke 27.

Alle over 75 år vil få tilbud om ny oppfriskningsdose i løpet av juli mnd.

Dersom det haster eller ved akutte tilfeller,
kontakt Grane legekontor 751 80880

Du kan også ringe telefonnummer:
113 ved akutt sykdom og skade
116117 Legevakt

Hattfjelldal legekontor tar mot vanlige henvendelser.
Bestill legetime på internett

Under Hattfjelldalsdagene ble Hattfjelldalsprisen utdelt av ordfører Harald Lie.

Årets kandidat er en verdig prisvinner og det var et enstemmig kommunestyre som var svært enige.

I Fjelliv65 finner du overnatting, spisesteder, turer, aktiviteter og mye mer. Du finner det meste på Fjelliv65.

Fjelliv65 er et resultat av ønsker som kom fram under møter i  Bolystprosjektet.
Portalen er både for deg som bor her, vil bo her, og våre gjester.
Vi håper dere blir fornøyd med siden, og finner den nyttig!

Til alle foresatte i Hattfjelldal med barn i alderen 0-18 år.

Plan- og ressursutvalget i Hattfjelldal har vedtatt å sende forslag til revidert "Forskrift for kommunalt løypenett snøskuter" på høring.

Er du bekymret for et barn eller en ungdom, bør du kontakte barnevernet. Barn og ungdom kan også selv ta kontakt med oss.

Den nye digitale bekymringsmeldingen kan benyttes av både privatpersoner og offentlig ansatte.