Fotgjenger og bil

Nordland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (NFTU) kunngjør tilskuddsmidler for tiltak som er med å fremme gode holdninger i trafikken!

Frister første halvår 2023:
Holdningsskapende trafikksikkerhetstiltak:
Frist for å søke 1.februar
Frist for rapportering 20. juni

Band på scenen

VinterRocken er endelig tilbake og musikerne gleder seg til å ta imot publikum på lørdag!

Asbjørn Engum

Et enstemmig kommunestyre har i dag ansatt Asbjørn Engum som ny kommunedirektør i Hattfjelldal kommune.

Asbjørn Engum har meget god erfaring som leder fra både privat næringsliv, politi og forsvaret. Han har tidligere jobbet flere år i luftambulansen på Helgeland, og er godt kjent i området.

To gauper i snøelandskap

Nå er det høysesong for å lete etter spor av gaupefamilier. Benytt muligheten til å tjene noen kroner og bidra til bestandsregistrering av gaupe.

Alle innmeldinger av familiegrupper av gaupe honoreres med kr 3000,-.

Vilkåret er at Statens naturoppsyn kan dokumentere observasjonen etter gjeldende regler.

Hundeslede

Usikker på hva du skal gi i gave til "de som har alt"? Sjekk ut bloggen for lokale tips, da vel!

Kommunestyret vedtok 14.12.22 nye betalingssatser for kommunale tjenester 2023.

Aktivitet_lek

Lotteri- og stiftelsestilsynet forvalter tilskuddsordningen som skal legge til rette for økt deltakelse i idrett og fysisk aktivitet. Det kan gis tilskudd til prosjekter eller engangsutgifter i 2023 og 2024.

Det er åpnet for søknader og søknadsfristen er 16. februar, klokken 13.00.

Behandling av korona med tabletter

Hvis du har høy risiko for å bli alvorlig syk av korona, kan det være aktuelt at du får behandling med tabletter. Tablettene, som heter Paxlovid, reduserer risikoen for å bli alvorlig syk. Det er viktig at behandlingen med tabletter starter tidlig. Hvis du har høy risiko for å bli alvorlig syk og får luftveissymptomer, bør du teste deg for korona.

Gratis covidtester kan hentes på legekontoret i åpningstiden.

Mann og utsikt

Danske André Schmidt har falt pladask for Hattfjelldal, les hans norgeshistorie her!

Julekule som henger på juletre

Er du en av de som tilbringer julaften alene?

I samarbeid med Kafé Hatten og frivillige kan vi invitere enslige til julefeiring i prestegården.