Takk for flott innsats alle sammen, til Brann, ambulanse og legene i Grane og Hattfjelldal!

Kommuneoverlegen i Hattfjelldal

ICDP (International Child Development Program) er et foreldreveiledningsprogram som passer for både de som vil lære mer om seg selv som forelder, barnet sitt og hvordan man gjensidig påvirker hverandre.

Veiledningen passer for alle foreldre!

Tema 2021: Livet under og etter pandemien.

Årets kampanjetema er livet under og etter en pandemi, og skal belyse hvor verdifulle vi er for hverandre for å forebygge ensomhet og utenforskap.

Status covid 19 vaksinering uke 38:
1 dose: 1034
2 doser: 932
3 doser: 1

Barn 12-15 år er ferdig-vaksinert.

Västerbotten ble 10.10.21 kl. 24:00 rødt! Det betyr at det er karanteneplikt ved innreise til Hattfjelldal, om du ikke er fullvaksinert eller har gjennomgått Covid-19 i løpet av de siste 6 månedene.

Årets Hattfjelldalspris ble utdelt under Torgdagen i Hattfjelldal. Det er kommunestyret som vedtar hvem som skal motta den, og i år gikk prisen til Tor Erik Bolstad.