Stortingsvalget og Sametingsvalget 2021

Her finner du informasjon om Stortingsvalget og Sametingsvalget 2021

Hattfjelldal kommune oppfordrer velgere til å benytte seg av forhåndsstemmegivning i perioden 10. August-10. September. Dette med hensyn til koronarestriksjonene. Valgdagen i Hattfjelldal er 13. September.

Mandag 05.07 og mandag 12.07 kl. 12.00-15.00 vil barneverntjenesten ha klubblokalene åpen for ALLE i aldersgruppa 11 år (f.2010) og eldre.

Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som er benytter tjenesten “søknad om redusert foreldrebetaling”.

Prøv Nordnorsk student og elevhjem!
Sentral beliggenhet ved Ullevål stadion. Rimelige hybler.

Søknadsfrist 20.06.21

Søker du før 2. august er busskortet klart ved skolestart.

Har du planer om et arrangement, demonstrasjon, opptog, en stand eller lignende, på et offentlig sted, må du melde fra til politiet.

Program:
Kl. 17:00  Høytidelig åpning med inviterte gjester som har vært sentrale i oppussingen.

Kl. 18:00   Åpent hus for alle.

Velkommen 😊

Vi følger gjeldende smittevernregler. Hold avstand!

Fjellfolkets hus: 17. juni kl. 12.00

Kurset blir holdt av:  Innkjøpsrådgiver Joakim Haugen Finsås, Vefsn kommune.