Hattfjelldal har kommunale barnehageplasser i Hattfjelldal, Susendal og Varntresk. Du kan søke barnehageplass når barnet ditt har fått fødselsnummer.

Søknadsfrist: 1. mars

På grunn av kurs så er NAV stengt for Drop In onsdag den 08.02.2023.

Det samiske flagget

Velkommen til feiring av samisk nasjonaldag i Hattfjelldal kommune

Måanta Goevten 6.biejjien 2023.
Mandag 6. februar 2023.

Alle er velkomne og alt er gratis.

Deres Majesteter Kongen og Dronningen besøker Nordland i perioden 5. til 8. juni 2023.

Fylkesbesøket starter i Hemnes kommune på formiddagen mandag 5. juni og Hattfjelldal får besøk på ettermiddagen. Tirsdag besøkes Leirfjord kommune på formiddagen og Vevelstad kommune på ettermiddagen. Onsdag ankommer Kongen og Dronningen Sømna kommune. Fylkesbesøket avsluttes torsdag 8. juni 2023 med besøk til Bindal kommune.

Kongeskipet «Norge» vil bli benyttet under fylkesturen.

Varseltrekant

Store nedbørsmengder fører til fare for snø- og sørpeskred i utmark og over veiene.

Veiene kan bli stengt på kort varsel!

Livbøye

Hattfjelldal kommune inviterer leietakerne og personell som holder oppsikt i bassenget til førstehjelpskurs:

Mandag 30.01.23 kl. 16.00 på helsehuset.

Påmeldingsfrist : Torsdag 26.01.23

Kyr på beite

Nordland landbruksselskap har hvert år siden 2012 delt ut en pris for veldrevet gårdsbruk i Nordland. Prisen skal gå til en gårdbruker, brukerfamilie eller et fellestiltak som er en god ambassadør for landbruksnæringa. Alle landbruksproduksjoner er aktuelle.

Vinneren får en vandrepokal og et diplom.

tysk fly i hattfjelldal

Hattfjelldal hadde en sentral rolle i Kampen om Narvik. Har du sett filmen?

Søknadsfristen er 15. februar klokken 13:00. Perioden det kan søkes om strømstøtte for er oktober, november og desember 2022.
Lotteri- og stiftelsestilsynet vil utbetale strømstøtte fortløpende etter de har åpnet for søknader, slik at de som søker tidlig kan få pengene raskest mulig.