Hattfjelldalsprisen skal kunne gis til alle borgere, som på en spesiell måte har bidratt til et godt, sosialt og pulserende miljø i kommunen.
Kommunen ønsker at så mange som mulig sender inn begrunnet forslag.

Frist for forslag er 7. juni kl 12.00

Prøv Nordnorsk student og elevhjem!
 - Rimelige hybler
 - Sentral beliggenhet ved Ullevål stadion.

Søker du før 20.06.22, blir du med i den kommunale tildelingen. Da er sjansen svært stor for å få plass.

Det inviteres til vårdugnad i Hattfjelldal sentrum og på kirkegården

tirsdag 24. mai kl.17:00
Oppmøte på torget.

Det blir kaffeservering fra ca. 18:30

Ta med rive og godt humør, så sees vi.

Hilsen Bolyst-prosjektet og Hattfjelldal menighet.

Bassenget med tilhørende garderober stenges for sesongen 01.06.22.

Bassenget åpner igjen første uke etter høstferien.

Polarsirkelen Friluftsskole vil bli arrangert i Hattfjelldal i uke 30.

Dette er et kurs som passer for dem som ønsker grunnleggende opplæring i bruk av word, powerpoint, mappe- og filstruktur og excel.
Kursene er fordelt på 4 datoer. Man kan velge å melde seg på alle, eller enkeltkvelder.

Sted: Karrieresenteret i Mosjøen
Påmeldingsfrist: Onsdag 25. mai

Er du bekymret for et barn eller en ungdom, bør du kontakte barnevernet. Barn og ungdom kan også selv ta kontakt med oss.

Den nye digitale bekymringsmeldingen kan benyttes av både privatpersoner og offentlig ansatte.

Hattfjelldal idrettslag ble 100 år i 2021.

Vi håper de neste 100 årene vil bli like gode og innholdsrike for Hattfjelldal idrettslag som de første, sa ordføreren og overrakte en gavesjekk på 10 000,- kroner.