Koronaviruset

Temaside om koronaviruset

Fra 1. oktober skiftes 8690 Hattfjelldal ut med fem nye postnummer.
Dvs. at alle adresser som har 8690 Hattfjelldal endres. Postboksadressene endrer ikke postnummer.
Her finner du ditt nye postnummer (PDF, 184 kB)

Mandag 12.oktober og torsdag 15.oktober

Sted: Kulturstua

kl. 10.00 - 14.00

Alle reisende som kommer derfra til Norge fra om med midnatt, natt til lørdag 26. september, blir ilagt ti dagers karantene.
Det er endringer vedr innreise fra flere land og regioner.
Se Folkehelseinstituttets nettsider for mer informasjon.

Vi trenger flere hender!
Er du over 18 år, og har lyst og anledning til å jobbe som vikar i en periode; ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

I høst startes det opp med ICDP foreldreveiledningsgrupper i Hattfjelldal. ICDP (International Child Development Program) er et foreldreveiledningsprogram som passer for både de som vil lære mer om seg selv som forelder, barnet sitt og hvordan man gjensidig påvirker hverandre.  Veiledningen er relevant for alle foreldre.

Påmeldingsfrist: 25. september til tlf. 97615873 (helsesykepleier)

Aleksander Millang (37) har takket ja til stillingen som prosjektmedarbeider i prosjektet Digitale Helgeland, og starter 19. oktober. Han kommer fra stillingen som seniorrådgiver i divisjon innkreving i Skatteetaten, hvor han har jobbet i et av de største digitaliseringsprosjektene Skatteetaten har initiert de siste 10 årene. Før det var han informasjonssjef ved Statens innkrevingssentral.

Frist for å gi uttale: 26.10.2020