Hattfjelldal-, Susendal- og Varntresk oppvekstsenter har sammen med Ada Einmo Jürgensen startet arbeidet med prosjektet «Kunst i Hattfjelldal», med fokus på norsk og samisk kultur, lokal kultur, kunst, natur og landskap i kommunen. Med dette som bakgrunn har de definert sin kunstneriske versjon av hva de forbinder med Hattfjelldal kommune.

Mange hender sammen

Vi trenger flere hender!
Er du over 18 år, og har lyst og anledning til å jobbe som vikar i en periode; ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

Idag har de dyktige damene på kjøkkenet hatt kafe for beboere på sykehjemmet med nydelige melkkaker og hjemmelagde makroner

Tegning av familie og hjelpepersoner

Barn (0-18 år) er pårørende når foreldre eller søsken opplever helseproblemer.
Foreldre og søsken tolkes vidt og inkluderer for eksempel steforeldre, fosterforeldre, adoptivforeldre og tilsvarende søsken.

Akuttberedskapen for barneverntjenesten er tilgjengelig  på tlf.nr.  992 85 300

Alarmtelefon for barn og unge 116111 (døgnåpen)
Barnevertjenesten: 75184800 / 75184856
Hjelpetelefonen for seksuelt misbrukte: 80057000