Hattfjelldal idrettslag ble 100 år i 2021.

Vi håper de neste 100 årene vil bli like gode og innholdsrike for Hattfjelldal idrettslag som de første, sa ordføreren og overrakte en gavesjekk på 10 000,- kroner.

Polarsirkelen Friluftsskole vil bli arrangert i Hattfjelldal i uke 30.

Fra 15. mai 2022 må du som eFakturakunde gi en generell aksept for eFaktura for å fortsette å være eFaktura-bruker.

Selv om føret fortsatt er bra, sier loven at vi må stenge i dag.

Takk for i år!

Sykehjemmet har vært stengt for besøkende pga. covid-19, men er nå åpent for besøkende igjen.

Sentrumsløypa fra Fjellfolkets hus, via undergangen RV til Hotelveien, stenges for sesongen på grunn av manglende snø.

Andre deler av løypenettet kan også bli stengt av samme grunn.

Mange skal på hytta i påsken. Da er det viktig at man sjekker at hytta er godt sikret mot brann. Det aller viktigste er å sjekke at røykvarsleren fungerer.

Informasjon om mottak av flyktninger i Hattfjelldal kommune:

Formannskapet har etter anmodning fra IMDi vedtatt å bosette 45 flyktninger i år. Vi har foreløpig ingen informasjon om når de kommer eller om det er familier, enslige eller gamle vi skal bosette.

Britt Tustervatn (t.v.), Wenke Valen og Britt B. Petersen fikk påskjønnelse fra Ordfører Harald Lie for lang og tro tjeneste i Hattfjelldal kommune.